SB Hurricane etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Oulu ja pelattava sarja 4. divisioona. Joukkueeseen kuuluu 85 jäsentä ja kalenterissa on 38 tulevaa treeniä tai peliä.

Pelaajahaku käynnissä🌀💙🖤
SB Hurricane hakee pelaajia! Saa myös käydä kokeilemassa treeneissä tätä mukavaa lajia!👌 Jos kiinnostus Hurrikaanijoukkueita kohtaan heräsi lähetä avoin pelaajahakulomake seuran kotisivuilta osoitteesta www.sbhurricane.fi

#SBHurricane #SBH #Hurrikaanit #Edustus #Naiset #Miehet #juniorit #Salibandy #Floorball #Innebandy #pelaajahaku #käynnissä #Gjuniorit #Fjuniorit #Ejuniorit #FloorballRockyoulikeaHurricane 🌀💙🖤

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 6 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
SB Hurricane: kokoonpano